Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!2024-04-02

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten? Vi frågar Max, projektansvarig i Göteborg, som varit med i skapandet.

 

– Wood Slide har varit på G ett tag! Vi har sett en efterfrågan på en dörrmiljö som sparar plats, och som dessutom är ljudklassad. Då är Wood Slide ett smart alternativ, berättar Max.

Roommejts Wood Slides stomme är tillverkad av MDF och kan fås med ett glasat eller tätt dörrblad. Som standard levereras den med klarglas, men den kan även levereras med rillat glas. Och det som gör den unik är dess Rw-värde på 37–38 dB, vilket gör att du kan hålla störande ljud borta.

 

”Målet är att göra produkter smartare och effektivare”

 

När vi skapar nya produkter jobbar vi tillsammans med vårt snickeri. Många gånger får vi idéer när vi upptäcker ett behov som kräver en helt ny och unik lösning, och då påbörjar vi vår kreativa process.

– Vi har många idéer och vill alltid vara nytänkande. Målet är att göra produkter smartare och effektivare, på ett nytt sätt! säger Max.

 

”Kul att få se idéer bli till verklighet”

 

Wood Slide har redan levererats i några projekt både i Göteborg och i Stockholm. Kunder har också sett den på vårt kontor i Göteborg och då har responsen varit mycket positiv:

– De upplever att det är en bra och gedigen produkt som de inte visste fanns på marknaden. Alla som har känt och klämt på produkten på kontoret har verkligen känt kvaliteten! Och den har fungerat bra i de projekt vi levererat den till. Det är alltid kul att få se idéer bli till verklighet, säger Max.

Här kan du läsa mer om Roommejts Wood Slide.

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
?>