Glasväggen med industriell design2019-08-27

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

– ”Deko FG New Yorker är en av våra exklusivaste produkter, som vi är väldigt stolta över här på Roommejts. Den ger lokalen attityd och ligger rätt i tiden. Tack vare produktens utseende i kombination med att den klarar ljudkraven har vi mött en väldigt stor efterfrågan. Jag är övertygad om att Deko FG New Yorker kommer vara uppskattad många år framöver”, säger projektsäljare Leif Arvidsson.

För att hjälpa dig att projektera rätt utifrån olika miljökrav är väggen dessutom bedömd både hos SundaHus och Byggvarubedömningen.

Den lackerade aluminiumprofilen monteras enligt önskat rutmönster och finns med profilbredd 25, 40 eller 60 mm. Du kan läsa mer om Deko FG New Yorker här.

Vill du veta mera? Kontakta oss!

Deko FG New Yorker

Industriell design

Roommejts

SundaHus & Byggvarubedömningen

Äldre nyheter

Thumbnail

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer
Thumbnail
?>