Glasväggen med industriell design2019-08-27

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

– ”Deko FG New Yorker är en av våra exklusivaste produkter, som vi är väldigt stolta över här på Roommejts. Den ger lokalen attityd och ligger rätt i tiden. Tack vare produktens utseende i kombination med att den klarar ljudkraven har vi mött en väldigt stor efterfrågan. Jag är övertygad om att Deko FG New Yorker kommer vara uppskattad många år framöver”, säger projektsäljare Leif Arvidsson.

För att hjälpa dig att projektera rätt utifrån olika miljökrav är väggen dessutom bedömd både hos SundaHus och Byggvarubedömningen.

Den lackerade aluminiumprofilen monteras enligt önskat rutmönster och finns med profilbredd 25, 40 eller 60 mm. Du kan läsa mer om Deko FG New Yorker här.

Vill du veta mera? Kontakta oss!

Deko FG New Yorker

Industriell design

Roommejts

SundaHus & Byggvarubedömningen

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>