Glasväggen med industriell design2019-08-27

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

– ”Deko FG New Yorker är en av våra exklusivaste produkter, som vi är väldigt stolta över här på Roommejts. Den ger lokalen attityd och ligger rätt i tiden. Tack vare produktens utseende i kombination med att den klarar ljudkraven har vi mött en väldigt stor efterfrågan. Jag är övertygad om att Deko FG New Yorker kommer vara uppskattad många år framöver”, säger projektsäljare Leif Arvidsson.

För att hjälpa dig att projektera rätt utifrån olika miljökrav är väggen dessutom bedömd både hos SundaHus och Byggvarubedömningen.

Den lackerade aluminiumprofilen monteras enligt önskat rutmönster och finns med profilbredd 25, 40 eller 60 mm. Du kan läsa mer om Deko FG New Yorker här.

Vill du veta mera? Kontakta oss!

Deko FG New Yorker

Industriell design

Roommejts

SundaHus & Byggvarubedömningen

Äldre nyheter

Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16...

Läs mer

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av...

Läs mer

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer