Glasväggen med industriell design2019-08-27

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

– ”Deko FG New Yorker är en av våra exklusivaste produkter, som vi är väldigt stolta över här på Roommejts. Den ger lokalen attityd och ligger rätt i tiden. Tack vare produktens utseende i kombination med att den klarar ljudkraven har vi mött en väldigt stor efterfrågan. Jag är övertygad om att Deko FG New Yorker kommer vara uppskattad många år framöver”, säger projektsäljare Leif Arvidsson.

För att hjälpa dig att projektera rätt utifrån olika miljökrav är väggen dessutom bedömd både hos SundaHus och Byggvarubedömningen.

Den lackerade aluminiumprofilen monteras enligt önskat rutmönster och finns med profilbredd 25, 40 eller 60 mm. Du kan läsa mer om Deko FG New Yorker här.

Vill du veta mera? Kontakta oss!

Deko FG New Yorker

Industriell design

Roommejts

SundaHus & Byggvarubedömningen

Äldre nyheter

Nu finns referensobjekt

Nu finns möjligheten att upptäcka våra referensprojekt på hemsidan.

Läs mer

Vilken dörr vill du öppna?

Vi har ett brett utbud av dörrmiljöer. En dörr är inte bara en dörr utan en dörr påverkar rummets estetik och karaktär.

Läs mer

När krav på ljud, design och miljö går hand i hand

I de flesta byggprojekt finns flera olika typer av krav som skall uppnås. Det kan handla om ljudkrav, miljökrav, energikrav,...

Läs mer

Ny ekonomiansvarig hos Roommejts

Roommejts har under det sista året haft en stor tillväxt, vilket resulterat i att företaget behövt tillsätta flera tjänster. En...

Läs mer