Här hittar du oss!

Vi har regionkontor strategiskt placerade i Göteborg, Norrköping, Jönköping och Stockholm.

Hälsa gärna på oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans skapar rum att trivas i.

Göteborg
Roommejts AB
Victor Hasselbladsgata 15
421 31 Västra Frölunda
Tel. 010 – 704 35 00

Norrköping
Roommejts AB
Fjärilsgatan 55
603 61 Norrköping
Tel. 010 – 704 35 00

Kom i kontakt med en mejt

Skicka ett mejl till info@roommejts.se, kontakta din mejt direkt
eller lämna dina uppgifter här i formuläret så hör vi av oss till dig.


Stockholm
Roommejts AB
Gustafsvägen 9
169 58 Solna

Tel. 010 – 704 35 00


Jönköping
Roommejts AB, C/o DoSpace
Östra Storgatan 9
553 21 Jönköping
Tel. 010 – 704 35 00


Faktureringsuppgifter
Roommejts AB
Fjärilsgatan 55
603 61 Norrköping

PDF-faktura via mejl: faktura@roommejts.se


Bolagsinformation
Roommejts AB
Organisationsnummer: 559182-8628
VAT-nummer SE559182862801

Våra mejts

Helene Björnfalk

Jag har jobbat i systemväggsbranschen sedan 2008 och har blivit lite av vår produktspecialist.  Lyhördhet, förtroende och ärlighet är parametrar som är viktigt för mig, både professionellt och privat. Jag älskar vara ute i naturen och
promenera med min hund Alfons, och när isen har lagt sig sjösätter vi båten och njuter av västkustens klippor.

Leif Arvidsson

Jag är utbildad snickare och har jobbat i branschen i drygt 17 år, både som anställd och som egen företagare. Jag drivs av att bolla och förverkliga idéer och tycker att lyhördhet och förtroende är viktigt för att få de bästa slutresultaten i projekt. Jag älskar att grilla, så hemma grillas det året runt! Gärna tillsammans med familjen och i goda vänners lag.

Martin Mårdstedt

Jag har haft många strängar på min lyra. Jag har bl a jobbat som snickare, montör, servicetekniker och har nu förmånen att vara med och driva Mejtsteamet i Göteborg framåt. Jag brinner för teamwork och nöjda kunder! Att få tid för träning, gos med katterna och umgänge med familjen är viktigt för mig.

Travis Jonasson

Jag är utbildad snickare och har jobbat med systemväggar sedan 2016. Jag tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och när ingen dag är den andra lik!
Jag triggas av nya utmaningar och är lösningsorienterad. Att ha en nöjd kund är det bästa kvittot för att ha gjort ett bra jobb, och jag älskar nöjda och glada kunder! På min fritid försöker jag få till en runda golf då och då och jag har även ett stort motorintresse.

Andreas Roncevic

Jag har jobbat på Roommejts och med systemväggar sedan 2018. Som person är jag arbetsinriktad och lösningsorienterad. Jag trivs i miljöer där jag får ta egna initiativ och när jag ställs inför nya utmaningar. För mig är kommunikation och samarbete livets grundstenar och jag väljer att se livet från den ljusa sidan! På fritiden tar jag gärna min e-board ner för Göteborgs gator och spenderar mycket tid i skog och mark med min familj och mina hundar.

Joakim Wallqvist

Jag kommer från en mångsidig bakgrund i byggbranschen och har jobbat på Roommejts sedan 2018.
Som person är jag lugn och trygg och gillar att bygga relationer. För mig är lyhördhet, struktur och god kommunikation viktiga parametrar när jag jobbar.
Min fria tid spenderas främst med min sambo och vår dotter och när tillfälle ges ger jag mig ut på golfbanan och svingar mina klubbor.

Stefan Hasselström

Jag har en lång och gedigen erfarenhet av byggbranschen. 1981 började jag jobba som snickare och har sedan 1994 arbetat med systemväggar. Jag älskar de varierande arbetsuppgifterna som mitt jobb innebär och drivs av att bygga kundrelationer. Varje gång jag får en order och en nöjd kund får jag en kick!

Jag är en stolt familjefar och älskar att umgås med min fantastiska fru och med barn och barnbarn. Det blir också en och annan hundpromenad, men framförallt så skulle jag nog kalla mig för fotbollsnörd. Hammarby ligger mig varmt om hjärtat men jag följer generellt de flesta lagen i allsvenskan.

 

Robin Hasselström

Jag har sedan äldre tonåren jobbat med snickeri och med systemväggar sedan 2007. Att få jobba med projekt och ha ansvar för både försäljning och byggnation och leverera allt från start till klart gör mitt jobb grymt!

Jag älskar familjelivet med min fru och mina tre barn. Det är full rulle med allt ifrån lek till fotbollsträningar. Livet får en extra krydda när jag åker till lantstället i Mälaren där jag njuter av båtliv, fiske och lata dagar.

 

Martin Claesson

Jag har varit en Mejt sedan 2018.
Jag ser mig själv som driven, engagerad och lojal.
I mitt arbete är jag progressiv och vill hela tiden framåt. Tar gärna projekt och diskussioner vidare mot nya utmaningar, alltid i gott samarbete med mina kollegor!
Min familj, träning och golfspelande ger mig drivkraft och energi till mitt dagliga arbete. Arbetet i sin tur bidrar med en energi som ökar min vilja att vara en förebild hemma, både för mina barn och min fantastiska fru.

Max Pastuhoff

Jag är utbildad snickare men även helikopterpilot. Dom viktigaste grundpelarna för mig i & utanför mitt arbete är kemi och kommunikation. Som projektledare brinner jag för problemlösning, förbättring, förenkling, och ständig utveckling. Jag är en stolt familjefar och mår bra av livet hemmavid samt när jag får ägna mig åt sitt nyfunna intresse; fotografering.

Fredrik Broberg

Jag har arbetat med systemväggar sedan 2009. Jag började som montör för att där efter ta steget till att bli materialansvarig.
Min styrka i projekten är min noggranhet och känslan för detaljer, men också att jag alltid försöker  se saker från olika personers perspektiv.
Att hålla deadlines och att leva upp till kundens förväntningar ligger högst upp på min prioriteringslista.
Fritiden spenderar jag helst i sommarstugan, men att ta det lugnt i hängmattan är tyvärr inte något som det ges så mycket tid till med två små barn.

Niklas Beckman

Jag är utbildad byggnadsingenjör och har varit i systemväggsbranschen sedan 2002. Jag tycker om att jobba med strategiska frågor och samtidigt vara nära projekten och ha kontakt med våra kunder och samarbetsparters. Min energi, kraft och inspiration får jag från familj, vänner och träning helst på mountainbike i skogen.

Magnus Johansson

Jag har varit i systemväggsbranschen i mer än ett decennium och i en ledande befattning. Jag ser mig som en entreprenör som brinner för att utveckla både verksamheten, människorna och branschen. Mina måtton är; ”Den som skrattar mest vinner!” samt ”En nöjd medarbetare skapar nöjda kunder”. Jag är en hängiven fotbollsfantast och älskar mitt IFK Norrköping!

Sandra Brorsson

Jag är utbildad redovisningsekonom och tycker om allt som har med ekonomi och redovisning att göra. För mig är det viktigt att känna delaktighet och engagemang i mitt arbete. På fritiden är jag helst tillsammans med familj och vänner och får inspiration av en löprunda i naturen eller av nya inredningsidéer.