Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!2023-12-11

 

Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för nya utmaningar. Det gör livet lite roligare! Under sin tid hos oss har han varit både montör och arbetschef – och nu landar han i sälj- och serviceteamet. 

Joakims tid som mejt började år 2018. Innan tiden på Roommejts arbetade Joakim som fönstermontör och plåtslagare. Med värdefull erfarenhet av både branschen och Roommejts blir han nu en del av service- och säljteamet i Östra Sverige.

Titelhållare i Roommejts Open

Både bekanta arbetsuppgifter och nya åtaganden väntar i den nya rollen, och Joakim ser fram emot att lära sig nya saker.

– Mina styrkor är att jag kommer från en mångsidig bakgrund. Jag har varit med i de flesta stegen i olika processer på Roommejts. Och jag har ett brinnande intresse för att lära mig nya saker! säger Joakim.

Inte minst väntar nya, roliga projekt för Joakim framöver. Och vad utmärker ett lyckat sådant?

– Lyhördhet, struktur och god kommunikation! menar han.

På fritiden umgås Joakim med sin sambo och dotter. Och då och då befinner han sig på golfbanan! Dels för skojs skull, dels för att försvara sin titel i Roommejts Open, den interna (och mycket prestigefyllda) golftävlingen.

– När tillfälle ges ger jag mig ut på golfbanan! Som minst tillräckligt mycket för att försvara titeln i Roommejts Open, skrattar Joakim.

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>