Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!2023-12-11

 

Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för nya utmaningar. Det gör livet lite roligare! Under sin tid hos oss har han varit både montör och arbetschef – och nu landar han i sälj- och serviceteamet. 

Joakims tid som mejt började år 2018. Innan tiden på Roommejts arbetade Joakim som fönstermontör och plåtslagare. Med värdefull erfarenhet av både branschen och Roommejts blir han nu en del av service- och säljteamet i Östra Sverige.

Titelhållare i Roommejts Open

Både bekanta arbetsuppgifter och nya åtaganden väntar i den nya rollen, och Joakim ser fram emot att lära sig nya saker.

– Mina styrkor är att jag kommer från en mångsidig bakgrund. Jag har varit med i de flesta stegen i olika processer på Roommejts. Och jag har ett brinnande intresse för att lära mig nya saker! säger Joakim.

Inte minst väntar nya, roliga projekt för Joakim framöver. Och vad utmärker ett lyckat sådant?

– Lyhördhet, struktur och god kommunikation! menar han.

På fritiden umgås Joakim med sin sambo och dotter. Och då och då befinner han sig på golfbanan! Dels för skojs skull, dels för att försvara sin titel i Roommejts Open, den interna (och mycket prestigefyllda) golftävlingen.

– När tillfälle ges ger jag mig ut på golfbanan! Som minst tillräckligt mycket för att försvara titeln i Roommejts Open, skrattar Joakim.

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer
Thumbnail
?>