Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!2022-08-23

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av oss under året. Har vi missat någon? Just det, Fredrik också.

 

Fredrik Broberg välkomnades till teamet så sent som i augusti. Så här säger han efter sina första veckor som projektansvarig mejt på Stockholmskontoret.

– Jag har varit i branschen sen 2009, först som montör sen som ansvarig för materialbiten. Men det roligaste jobbet jag har haft tidigare var i 20-årsåldern på skivaffär. Nu finns ju skivaffärer knappt kvar men det var den känslan jag ville åt igen, säger Fredrik och fortsätter:

– Hur får man kul på jobbet? Jo, man skaffar bra och roliga kollegor. Självklart är det jätteviktigt att projekten blir bra och kunderna nöjda, men för att få det att funka riktigt bra måste vi ha det bra. Den miljön känner jag verkligen att jag får som mejt.

 

”Här kommer jag att trivas”

 

Precis som Jim, Erik, Anders, Linus, Daniel, Thomas och Marcus är Fredrik en mejt ut i fingerspetsarna. Hjälpsam, genuin och proffsig. Han beskriver att han tidigare varit nervös och pirrig när han kommit till nya arbetsplatser, men att den känslan varit som bortblåst.

– Det har jag inte känt alls nu. Jag har känt mig säker både på mig själv och företaget, att här kommer jag trivas. Det känns otroligt att bli anställd för vem man är som person snarare än gamla meriter. Här visste de att jag har vad som krävs och ville ha mig som person, det känns väldigt bra.

 

”Ska bli jättekul att träffa alla”

 

Roommejts har kontor i Göteborg, Norrköping, Jönköping och Stockholm. Nyast är Stockholmskontoret. Här blir Fredriks uppgift som projektansvarig att se till att rätt material kommer vid rätt tillfälle för rätt peng.

Och såklart att sprida bra stämning på kontoret och byggena.

– Än så länge har jag bara träffat Stockholmskontoret men jag har fått många glada hej-rop både på mejl och sms, så det ska bli jättekul att träffa alla. Allt är fortfarande nytt och jag är lite av en rutinmänniska så jag ser framemot att komma in i rutinerna och komma i gång.

– Vi är ju fortfarande i en uppstartsfas i Stockholm. Att få vara med och forma den resan blir spännande. Vi vill såklart etablera Roommejts i Stockholm och se till att Roommejts blir en stark aktör här, precis som i Göteborg. Det känns som att vi har ett riktigt bra team och att jag redan är en i gänget på riktigt!

 

Äldre nyheter

Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16...

Läs mer

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer

Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

Läs mer