Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!2022-08-23

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av oss under året. Har vi missat någon? Just det, Fredrik också.

 

Fredrik Broberg välkomnades till teamet så sent som i augusti. Så här säger han efter sina första veckor som projektansvarig mejt på Stockholmskontoret.

– Jag har varit i branschen sen 2009, först som montör sen som ansvarig för materialbiten. Men det roligaste jobbet jag har haft tidigare var i 20-årsåldern på skivaffär. Nu finns ju skivaffärer knappt kvar men det var den känslan jag ville åt igen, säger Fredrik och fortsätter:

– Hur får man kul på jobbet? Jo, man skaffar bra och roliga kollegor. Självklart är det jätteviktigt att projekten blir bra och kunderna nöjda, men för att få det att funka riktigt bra måste vi ha det bra. Den miljön känner jag verkligen att jag får som mejt.

 

”Här kommer jag att trivas”

 

Precis som Jim, Erik, Anders, Linus, Daniel, Thomas och Marcus är Fredrik en mejt ut i fingerspetsarna. Hjälpsam, genuin och proffsig. Han beskriver att han tidigare varit nervös och pirrig när han kommit till nya arbetsplatser, men att den känslan varit som bortblåst.

– Det har jag inte känt alls nu. Jag har känt mig säker både på mig själv och företaget, att här kommer jag trivas. Det känns otroligt att bli anställd för vem man är som person snarare än gamla meriter. Här visste de att jag har vad som krävs och ville ha mig som person, det känns väldigt bra.

 

”Ska bli jättekul att träffa alla”

 

Roommejts har kontor i Göteborg, Norrköping, Jönköping och Stockholm. Nyast är Stockholmskontoret. Här blir Fredriks uppgift som projektansvarig att se till att rätt material kommer vid rätt tillfälle för rätt peng.

Och såklart att sprida bra stämning på kontoret och byggena.

– Än så länge har jag bara träffat Stockholmskontoret men jag har fått många glada hej-rop både på mejl och sms, så det ska bli jättekul att träffa alla. Allt är fortfarande nytt och jag är lite av en rutinmänniska så jag ser framemot att komma in i rutinerna och komma i gång.

– Vi är ju fortfarande i en uppstartsfas i Stockholm. Att få vara med och forma den resan blir spännande. Vi vill såklart etablera Roommejts i Stockholm och se till att Roommejts blir en stark aktör här, precis som i Göteborg. Det känns som att vi har ett riktigt bra team och att jag redan är en i gänget på riktigt!

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer
Thumbnail
?>