Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?2022-11-02

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16 i Stockholm hittar vi Vault Investment Partners kontor. En elegant takvåning som kombinerar gammalt med nytt, stil med funktion och trä- med glaspartier från Roommejts.

Målet för Lomar Arkitekter och Vault Investment Partners var att förvandla kontoret till något exklusivt, bekvämt, effektivt och flexibelt. Resultatet blev en modern arbetsplats i internationell stil värdig den ikoniska fastigheten i centrala Stockholm.

Takvåningen består av 550 m2 fördelade två plan med omslutande terrasser. Som en röd tråd genom den varma och eleganta känslan löper trä- och glaspartier som definierar de olika arbetsutrymmena i lokalen. Och det blev ganska fint!

Vi på Roommejts har levererat glaspartierna och dörrmiljöerna till kontoret och är oerhört stolta över att vi har fått vara med och bidra till ett av Sveriges snyggaste kontor 2022.

 

Läs mer och rösta här.

 

Arkitekt: Lomar Arkitekter

Fotograf: Åke E:son Lindman

Äldre nyheter

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av...

Läs mer

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer

Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

Läs mer