Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?2022-11-02

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16 i Stockholm hittar vi Vault Investment Partners kontor. En elegant takvåning som kombinerar gammalt med nytt, stil med funktion och trä- med glaspartier från Roommejts.

Målet för Lomar Arkitekter och Vault Investment Partners var att förvandla kontoret till något exklusivt, bekvämt, effektivt och flexibelt. Resultatet blev en modern arbetsplats i internationell stil värdig den ikoniska fastigheten i centrala Stockholm.

Takvåningen består av 550 m2 fördelade två plan med omslutande terrasser. Som en röd tråd genom den varma och eleganta känslan löper trä- och glaspartier som definierar de olika arbetsutrymmena i lokalen. Och det blev ganska fint!

Vi på Roommejts har levererat glaspartierna och dörrmiljöerna till kontoret och är oerhört stolta över att vi har fått vara med och bidra till ett av Sveriges snyggaste kontor 2022.

 

Läs mer och rösta här.

 

Arkitekt: Lomar Arkitekter

Fotograf: Åke E:son Lindman

Äldre nyheter

Thumbnail

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
?>