Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®2024-05-02

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter. Runt om i världen är Skyfolds vertikala vikväggar installerade och nu har vi Mejts fått förtroendet att representera deras produkter.

Vad är det unika med Skyfold®? Jo, Skyfold är en vertikal vikvägg som smidigt fälls upp och ned, precis lika sömlöst som en persienn. Den fälls snyggt upp i taket och med sitt fokus på flexibilitet, design och prestanda sticker de ut på marknaden.

Skyfolds produktserie av vikväggar består av fem modeller. Var och en har sina unika, men också gemensamma fördelar. Välj exempelvis mellan Skyfold Zenith™ som smälter in perfekt i din omgivning eller Skyfold Mirage® som ger dig ett härligt ljusinsläpp.

 

Skyfold® sticker ut!

 

Skyfold-produkterna kännetecknas av att de möter höga ljudkrav, är platsbesparande och ger fantastiska möjligheter till flexibla lokaler. Skyfold® kan med fördel användas för ett maximalt utnyttjande av utrymmen på hotell, restauranger, mässhallar, flygplatser, arenor, sjukhus och i undervisningslokaler.

Väggarna är enkla att använda – med ett knapptryck kan du snabbt ändra förutsättningarna för ett utrymme på några minuter och de är tillverkade med upp till 97 % återvunnet material. Med möjligheten att mixa och matcha olika designval kan du skapa precis den känslan du önskar.

Hållbara, anpassningsbara och funktionella – så sammanfattar vi Skyfolds produkter. Om du inte stött på en Skyfold-vägg innan (kanske har du gjort det på Gothia Towers i Göteborg?) kommer du inte bli besviken.

Vi Mejts är riktigt stolta över att vara Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter. Läs mer om Skyfold här och hitta en lösning som passar dina behov. Vi hjälper vi dig självklart på vägen!

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer
Thumbnail
?>