Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!2023-11-06

 

Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet på Roommejts. Efter fem grymma år som montör, tar han nu nästa kliv hos oss. Heja Andreas!

Systemväggar har varit Andreas vardag sedan 2018. Nu väntar nya utmaningar, men fortfarande med systemväggar som huvudfokus. Andreas är en riktig fena på att leverera det perfekta montaget, och därför vet vi att han kommer bli en värdefull del av teamet på service/sälj.

Mejtsanda från topp till tå: ”Jag väjer att se livet från den ljusa sidan”

Andreas beskriver sig själv som en arbetsinriktad, lösningsorienterad och positiv person.  Glaset är alltid halvfullt.

– Jag trivs i miljöer där jag får ta egna initiativ och ställs inför nya utmaningar. Jag väljer att se livet från den ljusa sidan! Kommunikation och samarbete är livets grundstenar, berättar han.

Precis den inställning som behövs när man ska arbeta med människor och att leverera skräddarsydda lösningar. Att knyta nya affärskontakter och arbeta med projekt från start till mål väntar nu för Andreas och det ser han fram emot.

Och efter jobbet, vad gör Andreas då? Jo, han hänger i Göteborg med sina nära och kära:

–Jag tillbringar mycket tid i skog och mark, med min familj och mina hundar. Och så tar jag gärna min e-board ner för Göteborgs gator, säger Andreas.

 

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
?>