Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!2021-06-10

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

 

Citygate i Göteborg tar hållbarhet till en helt ny nivå. Det LEED-certifierade projektet som har ritats av Henning Larsen Architects kommer bland annat att innehålla restaurang, café, mötesplatser, co-workingytor, flexibla kontor och terrasser med enastående utsikt.

Allt med ekologisk och social hållbarhet som ledstjärna.

 

Roommejts får äran att göra kontorsanpassningarna

 

I Citygate kommer bland andra Skanska själva att ha kontor tillsammans med företag som Sector Alarm och Parttrap. Men ambitionen är att det ska vara öppet för många fler. Citygate ska bli en mötesplats i expansiva Gårda som är öppet och välkomnande för alla – inte bara hyresgästerna. Flera projekt som motverkar segregation drivs i husets namn.

Roommejts är stolta över att få vara en del av ett så prestigefullt projekt och samtidigt bidra med både vår kompetens och energi. Tillsammans skapar vi rum där människor trivs. Citygate hade byggstart under 2018 och invigs sommaren 2022. Innan dess får vi äran att göra kontorsanpassningarna.

Projektet har en egen hemsida där du kan följa resan mot toppen – och den hittar du här!

Roommejts

Skanska

Henning Larsen Architects

Citygate i Göteborg

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>