Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!2021-06-10

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

 

Citygate i Göteborg tar hållbarhet till en helt ny nivå. Det LEED-certifierade projektet som har ritats av Henning Larsen Architects kommer bland annat att innehålla restaurang, café, mötesplatser, co-workingytor, flexibla kontor och terrasser med enastående utsikt.

Allt med ekologisk och social hållbarhet som ledstjärna.

 

Roommejts får äran att göra kontorsanpassningarna

 

I Citygate kommer bland andra Skanska själva att ha kontor tillsammans med företag som Sector Alarm och Parttrap. Men ambitionen är att det ska vara öppet för många fler. Citygate ska bli en mötesplats i expansiva Gårda som är öppet och välkomnande för alla – inte bara hyresgästerna. Flera projekt som motverkar segregation drivs i husets namn.

Roommejts är stolta över att få vara en del av ett så prestigefullt projekt och samtidigt bidra med både vår kompetens och energi. Tillsammans skapar vi rum där människor trivs. Citygate hade byggstart under 2018 och invigs sommaren 2022. Innan dess får vi äran att göra kontorsanpassningarna.

Projektet har en egen hemsida där du kan följa resan mot toppen – och den hittar du här!

Roommejts

Skanska

Henning Larsen Architects

Citygate i Göteborg

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>