Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!2021-06-10

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

 

Citygate i Göteborg tar hållbarhet till en helt ny nivå. Det LEED-certifierade projektet som har ritats av Henning Larsen Architects kommer bland annat att innehålla restaurang, café, mötesplatser, co-workingytor, flexibla kontor och terrasser med enastående utsikt.

Allt med ekologisk och social hållbarhet som ledstjärna.

 

Roommejts får äran att göra kontorsanpassningarna

 

I Citygate kommer bland andra Skanska själva att ha kontor tillsammans med företag som Sector Alarm och Parttrap. Men ambitionen är att det ska vara öppet för många fler. Citygate ska bli en mötesplats i expansiva Gårda som är öppet och välkomnande för alla – inte bara hyresgästerna. Flera projekt som motverkar segregation drivs i husets namn.

Roommejts är stolta över att få vara en del av ett så prestigefullt projekt och samtidigt bidra med både vår kompetens och energi. Tillsammans skapar vi rum där människor trivs. Citygate hade byggstart under 2018 och invigs sommaren 2022. Innan dess får vi äran att göra kontorsanpassningarna.

Projektet har en egen hemsida där du kan följa resan mot toppen – och den hittar du här!

Roommejts

Skanska

Henning Larsen Architects

Citygate i Göteborg

Äldre nyheter

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer

Wow, det där blev snyggt – nu kan du se våra referenser!

Strax över tre år och över 800 projekt. Lite bättre, varje dag, i varje uppdrag. Nu kan du se några av våra projekt sedan vi startade hösten 2017.

Läs mer

Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Läs mer

En industriell känsla på ett av Sveriges snyggaste kontor 2020

När man kommer in i fastighetsbolaget Klöverns nya kontorslokaler upplever man en modern och flexibel arbetsplats med en industriell känsla....

Läs mer