Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här2023-09-14

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår nya produktfolder kan du enkelt bläddra, låta dig inspireras och få en överblick över våra produkter, dess funktion och design.

Hur tänkte vi när vi tog fram vår nya produktfolder? Jo, vi tänkte att vi ville skapa ett lätthanterligt, informativt och inspirerande sätt att visa upp våra produkter. Och resultatet blev hela vårt utbud av systemväggar på en nyckelring!

– Tanken är att våra kunder och arkitekter ska kunna använda foldern i sitt arbete som en information- och inspirationskälla, säger Helene Björkfalk, arkitektrådgivare.

”Uppskattad både internt och externt”

– När vi startade Roommejts för sex år sedan gjorde vi en första upplaga och den blev uppskattad både internt och externt. Därför ville vi blåsa liv i den igen! Nu är den uppdaterad med nya bilder, produkter och går i linje med vår nya grafiska profil, berättar Helene.

Och hur får man tag på foldern? Det är enkelt! Den går att beställa via vår produktsida i den vänstra sidomenyn, eller så kontaktar du någon av våra mejts – så skickar vi den med post eller lämnar den personligen. Självklart hänger den med på kundbesök och mässor också. Himla bra, tycker vi! Och vi hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som vi gör.

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>