Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här2023-09-14

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår nya produktfolder kan du enkelt bläddra, låta dig inspireras och få en överblick över våra produkter, dess funktion och design.

Hur tänkte vi när vi tog fram vår nya produktfolder? Jo, vi tänkte att vi ville skapa ett lätthanterligt, informativt och inspirerande sätt att visa upp våra produkter. Och resultatet blev hela vårt utbud av systemväggar på en nyckelring!

– Tanken är att våra kunder och arkitekter ska kunna använda foldern i sitt arbete som en information- och inspirationskälla, säger Helene Björkfalk, arkitektrådgivare.

”Uppskattad både internt och externt”

– När vi startade Roommejts för sex år sedan gjorde vi en första upplaga och den blev uppskattad både internt och externt. Därför ville vi blåsa liv i den igen! Nu är den uppdaterad med nya bilder, produkter och går i linje med vår nya grafiska profil, berättar Helene.

Och hur får man tag på foldern? Det är enkelt! Den går att beställa via vår produktsida i den vänstra sidomenyn, eller så kontaktar du någon av våra mejts – så skickar vi den med post eller lämnar den personligen. Självklart hänger den med på kundbesök och mässor också. Himla bra, tycker vi! Och vi hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som vi gör.

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat...

Läs mer

Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och...

Läs mer
Thumbnail
?>