Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här2023-09-14

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår nya produktfolder kan du enkelt bläddra, låta dig inspireras och få en överblick över våra produkter, dess funktion och design.

Hur tänkte vi när vi tog fram vår nya produktfolder? Jo, vi tänkte att vi ville skapa ett lätthanterligt, informativt och inspirerande sätt att visa upp våra produkter. Och resultatet blev hela vårt utbud av systemväggar på en nyckelring!

– Tanken är att våra kunder och arkitekter ska kunna använda foldern i sitt arbete som en information- och inspirationskälla, säger Helene Björkfalk, arkitektrådgivare.

”Uppskattad både internt och externt”

– När vi startade Roommejts för sex år sedan gjorde vi en första upplaga och den blev uppskattad både internt och externt. Därför ville vi blåsa liv i den igen! Nu är den uppdaterad med nya bilder, produkter och går i linje med vår nya grafiska profil, berättar Helene.

Och hur får man tag på foldern? Det är enkelt! Den går att beställa via vår produktsida i den vänstra sidomenyn, eller så kontaktar du någon av våra mejts – så skickar vi den med post eller lämnar den personligen. Självklart hänger den med på kundbesök och mässor också. Himla bra, tycker vi! Och vi hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som vi gör.

 

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>