Ny ekonomiansvarig hos Roommejts2019-03-11

Roommejts har under det sista året haft en stor tillväxt, vilket resulterat i att företaget behövt tillsätta flera tjänster. En av de tjänsterna är en ekonomiansvarig, något som Magnus Johansson, VD på Roommejts ser mycket positivt på.

– Genom att anställa en egen ekonomiansvarig, kommer vi att kunna erbjuda både våra kunder och leverantörer en ännu bättre service. Dessutom kommer vi internt att ha en rad fördelar när vi kan få ännu bättre koll på vår ekonomi, förklarar Magnus.

Roommejts nyanställda ekonomiansvarige heter Sandra Brorsson, och att jobba med Roommejts ekonomi är inget nytt för Sandra.

– Jag jobbade på Thorell Revision tidigare, där Roommejts var en av mina kunder. Jag har jobbat med dem sedan starten, så det känns som att jag varit delaktig i deras resa från dag ett, även fast jag inte varit anställd i bolaget förrän nu. När jag fick en förfrågan om att kliva över till Roommejts så kändes det rätt direkt, och jag har fått ett väldigt bra intryck av alla människor här. Magnus och Camilla i spetsen har tagit väl hand om mig, berättar Sandra.

Samarbetet med Thorell Revision fortsätter dock, fast i en annan utsträckning. Thorell Revision ska fortsättningsvis ansvara för all löneadministration och Sandras uppgifter kommer innefatta hantering av fakturering, löpande bokföring, rapportering och inläsning av leverantörsfakturor.

– Tidigare arbetade jag med många olika företag, vilket gjorde att det ibland blev mycket fokus på många olika områden under en arbetsdag. Nu har jag möjlighet att endast fokusera på Roommejts, vilket underlättar arbetet. Framförallt kan jag utveckla många saker till det bättre.

Tack vare anställningen av Sandra, kan Roommejts nu erbjuda leverantörer, partners och kunder en tätare och snabbare dialog. Vilket är något som kommer underlätta och frigöra tid för övriga anställda inom företaget att lägga tid och fokus på rätt saker.

– Nu finns jag på plats och kan enkelt hålla koll på all löpande bokföring, fakturering och rapporter som inkommer dagligen. Det blir kortare ledtider och bättre dialog med våra kunder, vilket ur en säkerhetsaspekt är väldigt bra. Jag trivs väldigt bra i min nya roll och ser fram emot att utveckla den ytterligare, avslutar Sandra.

Ekonomi

Sandra Brorsson

Norrköping

Roommejts

Äldre nyheter

När krav på ljud, design och miljö går hand i hand

I de flesta byggprojekt finns flera olika typer av krav som skall uppnås. Det kan handla om ljudkrav, miljökrav, energikrav,...

Läs mer

Är du vår nya montage-Mejt i Stockholm, Göteborg eller Norrköping?

Roommejts är ett företag i ständig utveckling och vi har en tydlig tillväxtplan för de kommande åren. För att hålla...

Läs mer

Undvik ljudfällan!

Oljud blir lätt ett störningsmoment och sänker vår produktivitet, enligt många studier. Vi hjälper dig att välja rätt produkt utifrån...

Läs mer

Roommejts skapar rum att trivas i åt Skolverket

Fastighetsägaren Fabege har tecknat avtal om 13.800 kvm med Skolverket i Solna Business Park. Gärahovs bygg är utsedd till total...

Läs mer