Ny Mejt i Örebro!2018-04-18

Tillväxten hos oss på Roommejts fortsätter, där vi nu stärker vår organisation i Örebro genom att anställa Petter Hedlund som Servicetekniker. Petter började på Roommejts den 9 april, så han har redan hunnit varit en Mejt i snart två veckor.

Han kommer närmast från bygg- & fastighetsbranschen, i en roll som platschef på NA Bygg och nu senast som projektledare på Kumla Fastigheter. Petter startar med en gedigen introduktion, samt fokus på att bygga upp vårt Serviceteam i Örebro, men kommer även att bearbeta Karlstad, Eskilstuna och Västerås med omnejd.

Ett Serviceteam hos Roommejts består av en Servicetekniker, samt 2-4 Servicemontörer som tillsammans har ansvar för projekt av små- och mellanstor storlek. Teamet följer projektet hela vägen från sälj till avsyning och överlämning.

Vi välkomnar ännu en Mejt som hjälper dig att skapa rum att trivas i, kontakta Petter när du behöver hjälp.

Petter Hedlund
+46 70 670 75 41
Petter.hedlund@roommejts.se

Ny Mejt

Örebro

Petter Hedlund

Servicetekniker

Äldre nyheter

Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
?>