Ny Mejt i Örebro!2018-04-18

Tillväxten hos oss på Roommejts fortsätter, där vi nu stärker vår organisation i Örebro genom att anställa Petter Hedlund som Servicetekniker. Petter började på Roommejts den 9 april, så han har redan hunnit varit en Mejt i snart två veckor.

Han kommer närmast från bygg- & fastighetsbranschen, i en roll som platschef på NA Bygg och nu senast som projektledare på Kumla Fastigheter. Petter startar med en gedigen introduktion, samt fokus på att bygga upp vårt Serviceteam i Örebro, men kommer även att bearbeta Karlstad, Eskilstuna och Västerås med omnejd.

Ett Serviceteam hos Roommejts består av en Servicetekniker, samt 2-4 Servicemontörer som tillsammans har ansvar för projekt av små- och mellanstor storlek. Teamet följer projektet hela vägen från sälj till avsyning och överlämning.

Vi välkomnar ännu en Mejt som hjälper dig att skapa rum att trivas i, kontakta Petter när du behöver hjälp.

Petter Hedlund
+46 70 670 75 41
Petter.hedlund@roommejts.se

Ny Mejt

Örebro

Petter Hedlund

Servicetekniker

Äldre nyheter

Nu finns referensobjekt

Nu finns möjligheten att upptäcka våra referensprojekt på hemsidan.

Läs mer

Vilken dörr vill du öppna?

Vi har ett brett utbud av dörrmiljöer. En dörr är inte bara en dörr utan en dörr påverkar rummets estetik och karaktär.

Läs mer

Glasväggen med industriell design

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

Läs mer

När krav på ljud, design och miljö går hand i hand

I de flesta byggprojekt finns flera olika typer av krav som skall uppnås. Det kan handla om ljudkrav, miljökrav, energikrav,...

Läs mer