Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!2020-11-18

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Roommejts vill teama med dig! Därför har vi nu gjort kontaktmöjligheterna ännu enklare. Intill våra vanliga kontaktuppgifter på hemsidan hittar du nu även en knapp för att kontakta någon av oss via Teams.

Möjligheterna med digitala möten är många. Utöver vanliga röstsamtal finns videosamtal som ger en ökad känsla av närvaro. Vi delar gärna skärm med dig och diskuterar projekt, visar produkter, tekniska lösningar och möjligheter, har offertgenomgång eller diskuterar annat som hör vår arbetsvardag till.

Vi har även lagt till en chattfunktion direkt på vår hemsida, som du finner längst ner i högra hörnet. Du kan när du vill öppna chattfönstret och ställa dina frågor till oss. Skulle vi inte finnas tillgängliga precis när du skriver så svarar vi via mejl så fort vi kan.

Vi välkomnar dig att teama med oss, med eller utan video.

Se våra kontaktuppgifter här.

Digitala möten

Teams

Chatt

Roommejts

Äldre nyheter

Thumbnail

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer

Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat...

Läs mer
Thumbnail
?>