Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!2020-11-18

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Roommejts vill teama med dig! Därför har vi nu gjort kontaktmöjligheterna ännu enklare. Intill våra vanliga kontaktuppgifter på hemsidan hittar du nu även en knapp för att kontakta någon av oss via Teams.

Möjligheterna med digitala möten är många. Utöver vanliga röstsamtal finns videosamtal som ger en ökad känsla av närvaro. Vi delar gärna skärm med dig och diskuterar projekt, visar produkter, tekniska lösningar och möjligheter, har offertgenomgång eller diskuterar annat som hör vår arbetsvardag till.

Vi har även lagt till en chattfunktion direkt på vår hemsida, som du finner längst ner i högra hörnet. Du kan när du vill öppna chattfönstret och ställa dina frågor till oss. Skulle vi inte finnas tillgängliga precis när du skriver så svarar vi via mejl så fort vi kan.

Vi välkomnar dig att teama med oss, med eller utan video.

Se våra kontaktuppgifter här.

Digitala möten

Teams

Chatt

Roommejts

Äldre nyheter

Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och...

Läs mer

Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16...

Läs mer

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av...

Läs mer