Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!2020-11-18

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Roommejts vill teama med dig! Därför har vi nu gjort kontaktmöjligheterna ännu enklare. Intill våra vanliga kontaktuppgifter på hemsidan hittar du nu även en knapp för att kontakta någon av oss via Teams.

Möjligheterna med digitala möten är många. Utöver vanliga röstsamtal finns videosamtal som ger en ökad känsla av närvaro. Vi delar gärna skärm med dig och diskuterar projekt, visar produkter, tekniska lösningar och möjligheter, har offertgenomgång eller diskuterar annat som hör vår arbetsvardag till.

Vi har även lagt till en chattfunktion direkt på vår hemsida, som du finner längst ner i högra hörnet. Du kan när du vill öppna chattfönstret och ställa dina frågor till oss. Skulle vi inte finnas tillgängliga precis när du skriver så svarar vi via mejl så fort vi kan.

Vi välkomnar dig att teama med oss, med eller utan video.

Se våra kontaktuppgifter här.

Digitala möten

Teams

Chatt

Roommejts

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>