Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!2020-11-18

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Roommejts vill teama med dig! Därför har vi nu gjort kontaktmöjligheterna ännu enklare. Intill våra vanliga kontaktuppgifter på hemsidan hittar du nu även en knapp för att kontakta någon av oss via Teams.

Möjligheterna med digitala möten är många. Utöver vanliga röstsamtal finns videosamtal som ger en ökad känsla av närvaro. Vi delar gärna skärm med dig och diskuterar projekt, visar produkter, tekniska lösningar och möjligheter, har offertgenomgång eller diskuterar annat som hör vår arbetsvardag till.

Vi har även lagt till en chattfunktion direkt på vår hemsida, som du finner längst ner i högra hörnet. Du kan när du vill öppna chattfönstret och ställa dina frågor till oss. Skulle vi inte finnas tillgängliga precis när du skriver så svarar vi via mejl så fort vi kan.

Vi välkomnar dig att teama med oss, med eller utan video.

Se våra kontaktuppgifter här.

Digitala möten

Teams

Chatt

Roommejts

Äldre nyheter

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer

Hur högt blir Nordens högsta kontorshus? Roommejts vet!

Skanska har gett Roommejts förtroendet att kontorsanpassa Nordens högsta kontorshus. Därför vet vi att Citygate i Göteborg blir hela 36 våningar och 144 meter högt. Tack Skanska!

Läs mer

Wow, det där blev snyggt – nu kan du se våra referenser!

Strax över tre år och över 800 projekt. Lite bättre, varje dag, i varje uppdrag. Nu kan du se några av våra projekt sedan vi startade hösten 2017.

Läs mer

En industriell känsla på ett av Sveriges snyggaste kontor 2020

När man kommer in i fastighetsbolaget Klöverns nya kontorslokaler upplever man en modern och flexibel arbetsplats med en industriell känsla....

Läs mer