Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!2020-11-18

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Roommejts vill teama med dig! Därför har vi nu gjort kontaktmöjligheterna ännu enklare. Intill våra vanliga kontaktuppgifter på hemsidan hittar du nu även en knapp för att kontakta någon av oss via Teams.

Möjligheterna med digitala möten är många. Utöver vanliga röstsamtal finns videosamtal som ger en ökad känsla av närvaro. Vi delar gärna skärm med dig och diskuterar projekt, visar produkter, tekniska lösningar och möjligheter, har offertgenomgång eller diskuterar annat som hör vår arbetsvardag till.

Vi har även lagt till en chattfunktion direkt på vår hemsida, som du finner längst ner i högra hörnet. Du kan när du vill öppna chattfönstret och ställa dina frågor till oss. Skulle vi inte finnas tillgängliga precis när du skriver så svarar vi via mejl så fort vi kan.

Vi välkomnar dig att teama med oss, med eller utan video.

Se våra kontaktuppgifter här.

Digitala möten

Teams

Chatt

Roommejts

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>