Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”2024-02-19

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

När vi började etablera oss i Göteborg höll vi först till i ett kontorshotell och sedan i en äldre lagerlokal. Med is i magen och siktet inställt på att etablera oss ordentligt, visste vi att det väntade något bättre längre fram. Sex år senare har vi flyttat in i ett kontor så fint att vi inte vill gå hem.

 

”Våra medarbetare är det viktigaste vi har, det finns till och med i namnet”

 

– Vi ville ha en nystart och en plats som representerar oss. En plats att samla oss och våra kunder. Och då blev det den lokalen vi sitter i idag! Våra medarbetare i Göteborg har jobbat hårt för att vi ska vara där vi är idag, berättar affärschef Niklas Beckman och fortsätter:

– Våra mejts är det viktigaste vi har. Det finns till och med i namnet. Då är det otroligt viktigt att vi trivs i den miljö vi har.

Och hur ser det nya kontoret ut?

När du kommer in i lokalen möts du först av en industriell känsla med svarta aluminiumpartier, och i den andra delen blir känslan mer lugn och harmonisk. Med mycket trä och beigea, dova färger.

– Lokalen är väldigt viktigt för oss och det är inte bara ett kontor. Idag ställs höga krav på arbetsplatsen. Det ska nästan kännas som att vara hemma. Med det i åtanke har vi skapat ett kontor där vi kan må bra, och det visar på vad vi kan skapa med våra produkter och vårt sätt att bygga, säger Niklas.

 

En symbol för Roommejts: ”Viktigt att göra sig till lite”

 

Det nya kontoret har verkligen bidragit till fart och fläkt. Varje vecka kommer kunder på besök för att klämma och känna på produkterna i verkligheten.

– Du kan visa bilder och referenser, men det är ändå någonting annat att gå och ta i en produkt. Att känna på träet och titta på detaljerna väldigt nära. Det gör någonting! Vi får visa att det sättet vi bygger på fungerar, säger Niklas och fortsätter:

– Omgivningen du jobbar i smittar verkligen av sig på hur du pratar med kollegor och kunder också. Eftersom valet att jobba hemifrån är en del av den nya vardagen är det viktigt att göra sig till lite, så att man vill komma in till kontoret och träffa kollegorna. Och våra produkter bidrar till fina miljöer som man vill vistas i!

Kontoret må vara nytt, men den sitter redan där i väggarna – mejtsandan. Och du är såklart varmt välkommen att knacka på och besöka oss.

Här hittar du kontoret: Victor Hasselbladsgata 15, 421 31 Västra Frölunda.

Äldre nyheter

Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>