Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”2024-06-27

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Stefan började som snickarlärling när han var 16 år. Efter tolv år som snickare började han arbeta med systemväggar och har gjort det sedan dess. Nu har det gått ett år sedan Stefan började jobba med sälj- och service hos oss. Varför blev det Roommejts?

– Jag kände att jag ville vara med och bygga upp något nytt nu, under vad som faktiskt är mina sista år i arbetslivet. Det är en sporre för mig och jag stortrivs! säger Stefan.

Att ha varit i branschen länge kommer med många fördelar, men det har funnits utmaningar med att byta roll. Det gäller att komma in i nya rutiner och hitta sitt tempo, vilket såklart är en del av det roliga också.

– Ja, utmaningen har varit att gå från ett företag där jag jobbat i 30 år till att få vara med och skapa vårt härliga Roommejts Stockholm. Varje dag kommer man in i det mer och mer, förklarar Stefan och fortsätter:

– Och det är glädjande att jag trots mina många år i branschen fortfarande lär mig något nytt då och då! Det första året har varit väldigt kul, inspirerande och lärorikt på många sätt.

 

”Lite som att komma hem”

 

Fyra mejts jobbar på kontoret i Stockholm och det är ett team som samarbetar tätt för att allt ska rulla. Allt kan inte alltid gå som en dans på rosor och då är det extra viktigt att ha bra kollegor runt sig.

– Det bästa med Roommejts är utan tvekan alla underbara kollegor som stöttar och hjälper till. Det är lätt att gå upp på morgonen och gå till jobbet. Det är lite som att komma hem när man kliver in på kontoret, säger Stefan.

Efter en (förhoppningsvis!) solig och skön sommar ser Stefan fram emot att fortsätta ta steg framåt i höst.

– Jag ser fram emot att vi ska jobba vidare med att sätta Roommejts på kartan! Att leverera bra genomförda projekt med nöjda kunder, säger han.

Äldre nyheter

Thumbnail

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
?>