Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!2023-03-10

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och utmärker sig med sina slimmade golv- och takprofiler. En vacker och modern glasvägg med maximalt ljusinsläpp.

Vi älskar nya idéer och att ta fram nya produkter är alltid lika spännande. Vår senaste nyhet utvecklades i samband med ett av våra projekt i Göteborg, där vi tog fram en lösning till det nya huvudkontoret för Hedin Bil.

– Det är ett stilrent träglasparti utan några horisontella profiler, vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp, berättar Helene Björnfalk på Roommejts och fortsätter:

– Jag och Petra Skoglund från Arkitektbyrån Design spånade tillsammans på vad vi skulle döpa produkten och jämförde den mot vår befintliga produkt Wood Frame. Det var Petra som föreslog att vår befintliga produkt skulle heta Classic och den nya Modern, vilket kändes helrätt!

Glas mot glas för en modern känsla

Wood Frame Modern är en glasvägg som skiljer sig från mängden. Den monteras glas mot glas och har därmed inga horisontella profiler som ett traditionellt träglasparti. Glasen sammanfogas diskret mot varandra med en tunn tejp, vilket ger det fina ljusinsläppet.

Glasväggen levereras som standard med klarglas men går att få med färgat, printat eller rillat glas. Stommen tillverkas av MDF och kan fås i valfri fanér eller NCS-kulör. Valmöjligheterna för att skapa ett inbjudande kontor är minst sagt stora.

Äldre nyheter

Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16...

Läs mer

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av...

Läs mer

Roommejts når ny rekordnivå: ”Är genuint tacksam”

Företaget flyger mot nya höjder. Magnus (VD) vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartners och fantastiska mejts...

Läs mer