Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!2023-03-10

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och utmärker sig med sina slimmade golv- och takprofiler. En vacker och modern glasvägg med maximalt ljusinsläpp.

Vi älskar nya idéer och att ta fram nya produkter är alltid lika spännande. Vår senaste nyhet utvecklades i samband med ett av våra projekt i Göteborg, där vi tog fram en lösning till det nya huvudkontoret för Hedin Bil.

– Det är ett stilrent träglasparti utan några horisontella profiler, vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp, berättar Helene Björnfalk på Roommejts och fortsätter:

– Jag och Petra Skoglund från Arkitektbyrån Design spånade tillsammans på vad vi skulle döpa produkten och jämförde den mot vår befintliga produkt Wood Frame. Det var Petra som föreslog att vår befintliga produkt skulle heta Classic och den nya Modern, vilket kändes helrätt!

Glas mot glas för en modern känsla

Wood Frame Modern är en glasvägg som skiljer sig från mängden. Den monteras glas mot glas och har därmed inga horisontella profiler som ett traditionellt träglasparti. Glasen sammanfogas diskret mot varandra med en tunn tejp, vilket ger det fina ljusinsläppet.

Glasväggen levereras som standard med klarglas men går att få med färgat, printat eller rillat glas. Stommen tillverkas av MDF och kan fås i valfri fanér eller NCS-kulör. Valmöjligheterna för att skapa ett inbjudande kontor är minst sagt stora.

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>