Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!2023-03-10

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och utmärker sig med sina slimmade golv- och takprofiler. En vacker och modern glasvägg med maximalt ljusinsläpp.

Vi älskar nya idéer och att ta fram nya produkter är alltid lika spännande. Vår senaste nyhet utvecklades i samband med ett av våra projekt i Göteborg, där vi tog fram en lösning till det nya huvudkontoret för Hedin Bil.

– Det är ett stilrent träglasparti utan några horisontella profiler, vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp, berättar Helene Björnfalk på Roommejts och fortsätter:

– Jag och Petra Skoglund från Arkitektbyrån Design spånade tillsammans på vad vi skulle döpa produkten och jämförde den mot vår befintliga produkt Wood Frame. Det var Petra som föreslog att vår befintliga produkt skulle heta Classic och den nya Modern, vilket kändes helrätt!

Glas mot glas för en modern känsla

Wood Frame Modern är en glasvägg som skiljer sig från mängden. Den monteras glas mot glas och har därmed inga horisontella profiler som ett traditionellt träglasparti. Glasen sammanfogas diskret mot varandra med en tunn tejp, vilket ger det fina ljusinsläppet.

Glasväggen levereras som standard med klarglas men går att få med färgat, printat eller rillat glas. Stommen tillverkas av MDF och kan fås i valfri fanér eller NCS-kulör. Valmöjligheterna för att skapa ett inbjudande kontor är minst sagt stora.

Äldre nyheter

Thumbnail

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer

Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat...

Läs mer
Thumbnail
?>