Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!2023-03-10

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och utmärker sig med sina slimmade golv- och takprofiler. En vacker och modern glasvägg med maximalt ljusinsläpp.

Vi älskar nya idéer och att ta fram nya produkter är alltid lika spännande. Vår senaste nyhet utvecklades i samband med ett av våra projekt i Göteborg, där vi tog fram en lösning till det nya huvudkontoret för Hedin Bil.

– Det är ett stilrent träglasparti utan några horisontella profiler, vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp, berättar Helene Björnfalk på Roommejts och fortsätter:

– Jag och Petra Skoglund från Arkitektbyrån Design spånade tillsammans på vad vi skulle döpa produkten och jämförde den mot vår befintliga produkt Wood Frame. Det var Petra som föreslog att vår befintliga produkt skulle heta Classic och den nya Modern, vilket kändes helrätt!

Glas mot glas för en modern känsla

Wood Frame Modern är en glasvägg som skiljer sig från mängden. Den monteras glas mot glas och har därmed inga horisontella profiler som ett traditionellt träglasparti. Glasen sammanfogas diskret mot varandra med en tunn tejp, vilket ger det fina ljusinsläppet.

Glasväggen levereras som standard med klarglas men går att få med färgat, printat eller rillat glas. Stommen tillverkas av MDF och kan fås i valfri fanér eller NCS-kulör. Valmöjligheterna för att skapa ett inbjudande kontor är minst sagt stora.

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>