Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”2024-01-23

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.  

För sex år sedan började Martin som montör på Roommejts. Han har sedan dess tagit sig an rollen som arbetschef och nu blir han områdesansvarig i Göteborg. Martin kan allt om det perfekta montaget av systemväggar – och han ser både mejts, kunder och leverantörer.

– Jag tror att det kommer bli en naturlig förändring. Jag har kvar min roll som arbetschef och får nu kompletterande ansvar som områdesansvarig. Det ska bli superkul, berättar Martin.

 

”Människor är kul!”

 

Att arbeta med människor är något som Martin lärt sig att älska genom sitt jobb.

– Jag tycker det är fantastiskt roligt att jobba med människor. Att fundera på vilka jag ska teama ihop och vem som ska göra vad. Och att träffa olika personer hela tiden, människor är kul! säger han.

På Roommejts har Martin också lyxen att vara omringad av riktigt härliga mejts, menar han:

– Det är jättebra stämning mellan oss kollegor! Det är vänskapligt, men sakligt. Att jag trivs så bra och älskar det jag gör beror mycket på dem.

 

Konstraster är det fina: ”Kul att gå till jobbet på måndagen”

 

Inte bara Martin har ambitioner om att utvecklas framåt, det drivet genomsyrar också Roommejts som bolag. Sedan Martin började för sex år sedan har mycket hänt inom företaget:

–  Nu jobbar vi både med att hitta nya marknader och med att värna om det vi har. Vi stannar upp, lyfter blicken och utvärderar hela tiden. Jag själv blir lätt ganska otålig. Jag vill utmana, komma framåt och hitta nya banor.

I kontrast till arbetsdagar med mycket att göra, tycker Martin om att ta det lugnt med familjen på fritiden. Då tillbringar han tid med sin fru och sina två barn. Han uppskattar också träning och en dag på golfbanan. Fritiden ger honom energi att ta med sig till jobbet.

– Det är inte alla som kan säga att det är kul att gå till jobbet på måndagen, men det kan jag verkligen göra. Jag brinner för det här!

 

Tre snabba frågor med Martin:

 

Har du något favoritprojekt?

– Massor! Jag tycker om flera av de byggen vi gjort och tycker att de produkterna vi har är jättesnygga.

Vilken är din favoritprodukt?

– Jag tycker mycket om användandet av glas, det ger ett öppet och tillgängligt uttryck.

Vad är ditt drömprojekt?

– Ett drömprojekt för mig handlar mest om när gruppdynamiken flyter på och alla har 100 % fokus. När alla bidrar med vad de kan och vi ror hem jobbet tillsammans.

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer
Thumbnail
?>