Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!2023-04-14

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat attraktiva arbetsmiljöer på flera platser i staden. Och vi är så glada och stolta över alla dessa uppdrag.

Vi har skapat lösningar till flera projekt i Göteborg. Däribland till storslagna byggnader som Kineum, Våghuset, Brickhuset, Hedin Group, City Gate och Kallebäcks terrasser. Till enbart dessa sex uppdrag har vi nu levererat cirka 10 500 kvadratmeter glas och 2 300 dörrmiljöer.

– Efter mycket slit, tålamod och ett jäklar anamma får vi med stor entusiasm snart lämna över flera av dessa projekt som vi är superstolta över, säger Helene Björnfalk på Roommejts.

 

Byggnader som sätter prägel på Göteborg

Det är häftiga projekt vi fått vara delaktiga i som resulterat i moderna, kreativa och snygga kontor. Vi har fått vara med och förverkligat visionen för byggnader som verkligen sätter en prägel på Göteborg – vilken ära!

 – Vi vill rikta ett stort tack till Tuve Bygg, NCC, Skanska och BRA Bygg för förtroendet att få vara delaktiga i dessa projekt. Jösses vad glada vi är för det! fortsätter Helene.

Nu ser vi fram emot nya utmaningar och fler spännande projekt där Roommejts fortsätter skapa rum att trivas i. Se de arkitektoniskt omtalade projekten i galleriet nedan.

Äldre nyheter

Thumbnail

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
?>