Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!2023-04-14

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat attraktiva arbetsmiljöer på flera platser i staden. Och vi är så glada och stolta över alla dessa uppdrag.

Vi har skapat lösningar till flera projekt i Göteborg. Däribland till storslagna byggnader som Kineum, Våghuset, Brickhuset, Hedin Group, City Gate och Kallebäcks terrasser. Till enbart dessa sex uppdrag har vi nu levererat cirka 10 500 kvadratmeter glas och 2 300 dörrmiljöer.

– Efter mycket slit, tålamod och ett jäklar anamma får vi med stor entusiasm snart lämna över flera av dessa projekt som vi är superstolta över, säger Helene Björnfalk på Roommejts.

 

Byggnader som sätter prägel på Göteborg

Det är häftiga projekt vi fått vara delaktiga i som resulterat i moderna, kreativa och snygga kontor. Vi har fått vara med och förverkligat visionen för byggnader som verkligen sätter en prägel på Göteborg – vilken ära!

 – Vi vill rikta ett stort tack till Tuve Bygg, NCC, Skanska och BRA Bygg för förtroendet att få vara delaktiga i dessa projekt. Jösses vad glada vi är för det! fortsätter Helene.

Nu ser vi fram emot nya utmaningar och fler spännande projekt där Roommejts fortsätter skapa rum att trivas i. Se de arkitektoniskt omtalade projekten i galleriet nedan.

Äldre nyheter

Vad döper vi produkten? Vi kallar den Wood Frame Modern, såklart!

Vi introducerar en ny produkt. Den nya glasväggen Wood Frame Modern utvecklades under ett av våra projekt i Göteborg och...

Läs mer

Vilket är Sveriges snyggaste kontor 2022?

Sveriges snyggaste kontor ska koras den 24 november. Vi är med i leken. Bland de nominerade och på Smålandsgatan 16...

Läs mer

Roommejts firar 5 år!

Men snarare än grattis till oss vill vi säga tack till er. För utan er är det inte möjligt. Så...

Läs mer

Välkomna alla nya mejts – Roommejts växer så det knakar!

Jim, Erik, Anders, Filip, Linus, Daniel, Thomas och Marcus. Alla är nya, fantastiska mejts som har blivit en del av...

Läs mer