Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!2023-04-14

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat attraktiva arbetsmiljöer på flera platser i staden. Och vi är så glada och stolta över alla dessa uppdrag.

Vi har skapat lösningar till flera projekt i Göteborg. Däribland till storslagna byggnader som Kineum, Våghuset, Brickhuset, Hedin Group, City Gate och Kallebäcks terrasser. Till enbart dessa sex uppdrag har vi nu levererat cirka 10 500 kvadratmeter glas och 2 300 dörrmiljöer.

– Efter mycket slit, tålamod och ett jäklar anamma får vi med stor entusiasm snart lämna över flera av dessa projekt som vi är superstolta över, säger Helene Björnfalk på Roommejts.

 

Byggnader som sätter prägel på Göteborg

Det är häftiga projekt vi fått vara delaktiga i som resulterat i moderna, kreativa och snygga kontor. Vi har fått vara med och förverkligat visionen för byggnader som verkligen sätter en prägel på Göteborg – vilken ära!

 – Vi vill rikta ett stort tack till Tuve Bygg, NCC, Skanska och BRA Bygg för förtroendet att få vara delaktiga i dessa projekt. Jösses vad glada vi är för det! fortsätter Helene.

Nu ser vi fram emot nya utmaningar och fler spännande projekt där Roommejts fortsätter skapa rum att trivas i. Se de arkitektoniskt omtalade projekten i galleriet nedan.

Äldre nyheter

Thumbnail

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer
Thumbnail
?>