Är du vår nya Affärsområdeschef?2018-05-15

Efterfrågan på våra produkter och tjänster är hög! Därför söker vi nu en affärsdriven och engagerad affärsområdeschef för affärsområdet Entreprenad.

Vi på Roommejts drivs av att göra allting lite bättre, varje dag, i varje projekt. Tillsammans skapar vi rum att trivas i, projekt som blir lyckade genom gemensamt arbete. När vi säger ”vi”, menar vi engagerade människor, såväl medarbetare, kunder och samarbetspartners. We’re in it together, lite som en kompis – som en Mejt!

Som affärsområdeschef är ditt övergripande uppdrag att driva och leda arbetet samt säkerställa att vi når företagets uppsatta mål, vilket innebär att du är ansvarig för resultatet.

Du förväntas leda hela affärsområdet och dess medarbetare genom ett coachande och närvarande ledarskap. Du kommer ansvara för att ta fram och implementera rutiner som är optimerade för just vår verksamhet. I uppdraget följer du upp att överenskomna beslut verkställs.

Övergripande Ansvar:
• Ansvara för att företagets mål bryts ner till delmål, planera för hur dessa ska genomföras i gruppen, kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
• Ansvara för affärsområdets ekonomiska resultat, budget, planering av tid och uppdrag.
• Personalansvar för de anställda i gruppen (med bland annat rekrytering, semesterplanering, tidrapportering) och långsiktig planering av gruppens utformning.
• Ansvara för att medarbetare följer rutiner för projektstyrning, lönsamhet och planering.

Din profil:
Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som Affärsområdeschef blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som är affärsinriktad och har intresse och erfarenhet av liknande uppdrag i ett större företag gärna inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flerårig erfarenhet av att leda personal. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du har god vana av systemstöd och kunskaper om kalkylprogram, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har körkort B.

Vi erbjuder:
• En spännande tjänst med stora möjligheter att utveckla affärsområdet och utvecklas i rollen.
• En stark tillväxtresa.
• En platt organisation som gillar att ta snabba beslut och där möjlighet till personlig utveckling finns.
• Du tillhör företagets ledningsgrupp
• Bra villkor

Mer information:
För mer information om denna tjänst kontakta, Magnus Johansson, VD. magnus.johansson@roommejts.se 0723-230304
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum som är satt till den 15:e juni.

Ny Mejt?

Affärsområdeschef

Sök jobb

Tillväxt

Äldre nyheter

Thumbnail

Inspiration i fickformat – vår nya produktfolder är här

När det finns mycket att välja på kan valet bli svårt. Nu har vi gjort det lite lättare! I vår...

Läs mer

Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av...

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

En sommarhälsning från vår vd: “Galet fantastiskt!”

Sommaren är här och snart dags för välbehövlig semester för många av oss. Men innan vi går på ledighet så...

Läs mer

Vi är gôrstolta över projekten i Göteborg – över en hektar glas till bara 6 av projekten nu!

Vi har haft några intensiva och väldigt roliga år i Göteborg. På två och ett halvt år har vi skapat...

Läs mer
Thumbnail
?>