Är du vår nya Affärsområdeschef?2018-05-15

Efterfrågan på våra produkter och tjänster är hög! Därför söker vi nu en affärsdriven och engagerad affärsområdeschef för affärsområdet Entreprenad.

Vi på Roommejts drivs av att göra allting lite bättre, varje dag, i varje projekt. Tillsammans skapar vi rum att trivas i, projekt som blir lyckade genom gemensamt arbete. När vi säger ”vi”, menar vi engagerade människor, såväl medarbetare, kunder och samarbetspartners. We’re in it together, lite som en kompis – som en Mejt!

Som affärsområdeschef är ditt övergripande uppdrag att driva och leda arbetet samt säkerställa att vi når företagets uppsatta mål, vilket innebär att du är ansvarig för resultatet.

Du förväntas leda hela affärsområdet och dess medarbetare genom ett coachande och närvarande ledarskap. Du kommer ansvara för att ta fram och implementera rutiner som är optimerade för just vår verksamhet. I uppdraget följer du upp att överenskomna beslut verkställs.

Övergripande Ansvar:
• Ansvara för att företagets mål bryts ner till delmål, planera för hur dessa ska genomföras i gruppen, kontinuerligt följa upp och utvärdera målen.
• Ansvara för affärsområdets ekonomiska resultat, budget, planering av tid och uppdrag.
• Personalansvar för de anställda i gruppen (med bland annat rekrytering, semesterplanering, tidrapportering) och långsiktig planering av gruppens utformning.
• Ansvara för att medarbetare följer rutiner för projektstyrning, lönsamhet och planering.

Din profil:
Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du som Affärsområdeschef blir en viktig förebild i vår verksamhet. Vi söker dig som är affärsinriktad och har intresse och erfarenhet av liknande uppdrag i ett större företag gärna inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du är van att hantera olika kompetensområden i ett och samma uppdrag. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flerårig erfarenhet av att leda personal. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat. Du har god vana av systemstöd och kunskaper om kalkylprogram, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har körkort B.

Vi erbjuder:
• En spännande tjänst med stora möjligheter att utveckla affärsområdet och utvecklas i rollen.
• En stark tillväxtresa.
• En platt organisation som gillar att ta snabba beslut och där möjlighet till personlig utveckling finns.
• Du tillhör företagets ledningsgrupp
• Bra villkor

Mer information:
För mer information om denna tjänst kontakta, Magnus Johansson, VD. magnus.johansson@roommejts.se 0723-230304
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum som är satt till den 15:e juni.

Ny Mejt?

Affärsområdeschef

Sök jobb

Tillväxt

Äldre nyheter

Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer
Thumbnail
?>