Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!2023-08-24

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av att jobba med systemväggar är vi är övertygade om att de kommer bli en värdefull del av mejts-teamet.

Robin och Stefan är riktiga experter på systemväggar. Robin har jobbat med snickeri sedan äldre tonåren och Stefan började jobba som snickare år 1981. Efter det har de i flera år jobbat med just systemväggar. Och vi är så glada över att de nu är en del av Roommejts!

”En nystart i arbetslivet”

På Roommejts stockholmskontor arbetar Robin och Stefan med sälj och service. De är delaktiga i projekt från början till slut och har kontakt med våra fantastiska kunder. Efter sina första veckor hos oss säger de så här om sina nya roller:

– Första tiden har varit helt suverän och jag trivs som fisken i vattnet! Jag får göra det jag tycker är kul och har fått en nystart i arbetslivet. Och mina kollegor har tagit emot mig med öppna armar vilket gör att man verkligen känner sig välkommen, berättar Stefan.

– Även om jag har arbetat med liknande arbetsuppgifter i 29 år så är det mycket nytt med datasystem och sådana saker, och då ställer kollegorna upp och hjälper till. Det uppskattar jag verkligen! fortsätter han.

”Ett mottagande utan dess like”

Och Robin berättar att han också har haft en riktigt bra första tid på Roommejts:

– Jag stormtrivs verkligen! Och jag har fått ett mottagande utan dess like, kan man säga. Det känns som jag känt mina nya kollegor hela livet, och jag längtar verkligen efter att komma till jobbet. Så har jag nog aldrig riktigt känt innan, berättar Robin.

På fritiden har både Robin och Stefan familjelivet varmt om hjärtat.

– På fritiden hänger jag med mina tre barn och min fru. Så det blir mycket lekparker och sådant kul! berättar Robin.

–Efter jobbet blir det matlagning med min fru och promenader med hunden. Och så tittar jag en del på TV. Framför allt fotboll, säger Stefan.

Vilka fantastiska mejts att få ha med i teamet – välkomna till Roommejts och lycka till!

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>