Vi välkomnar två nya mejts – säg hej till Hasselströms!2023-08-24

Precis innan sommaren välkomnade vi två nya mejts till teamet – Robin och Stefan Hasselström! Med flera års erfarenhet av att jobba med systemväggar är vi är övertygade om att de kommer bli en värdefull del av mejts-teamet.

Robin och Stefan är riktiga experter på systemväggar. Robin har jobbat med snickeri sedan äldre tonåren och Stefan började jobba som snickare år 1981. Efter det har de i flera år jobbat med just systemväggar. Och vi är så glada över att de nu är en del av Roommejts!

”En nystart i arbetslivet”

På Roommejts stockholmskontor arbetar Robin och Stefan med sälj och service. De är delaktiga i projekt från början till slut och har kontakt med våra fantastiska kunder. Efter sina första veckor hos oss säger de så här om sina nya roller:

– Första tiden har varit helt suverän och jag trivs som fisken i vattnet! Jag får göra det jag tycker är kul och har fått en nystart i arbetslivet. Och mina kollegor har tagit emot mig med öppna armar vilket gör att man verkligen känner sig välkommen, berättar Stefan.

– Även om jag har arbetat med liknande arbetsuppgifter i 29 år så är det mycket nytt med datasystem och sådana saker, och då ställer kollegorna upp och hjälper till. Det uppskattar jag verkligen! fortsätter han.

”Ett mottagande utan dess like”

Och Robin berättar att han också har haft en riktigt bra första tid på Roommejts:

– Jag stormtrivs verkligen! Och jag har fått ett mottagande utan dess like, kan man säga. Det känns som jag känt mina nya kollegor hela livet, och jag längtar verkligen efter att komma till jobbet. Så har jag nog aldrig riktigt känt innan, berättar Robin.

På fritiden har både Robin och Stefan familjelivet varmt om hjärtat.

– På fritiden hänger jag med mina tre barn och min fru. Så det blir mycket lekparker och sådant kul! berättar Robin.

–Efter jobbet blir det matlagning med min fru och promenader med hunden. Och så tittar jag en del på TV. Framför allt fotboll, säger Stefan.

Vilka fantastiska mejts att få ha med i teamet – välkomna till Roommejts och lycka till!

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>