World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®2024-06-13

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur. Detta 20 500 kvadratmeter stora center är byggt i trä och är utformat med den svenska allemansrätten i åtanke; att fritt få uppleva naturen och samtidigt visa hänsyn till den och andra.

World of Volvo erbjuder interaktiva utställningar, ett spännande program, underhållande evenemang och unika kulinariska upplevelser. Den dedikerade Volvo-utställningen tar dig med på en inspirerande och sömlös resa och bjuder in till ett nära möte med Volvos varumärke.

Evenemangshallen på World of Volvo är perfekt för stora tillställningar med en kapacitet för upp till 1100 stående eller 600 sittande gäster. För att anpassa ytan kan hallen snabbt och enkelt delas av med hjälp av en installerad Skyfold Classic™ 55.

Med den senaste tekniken är World of Volvo en mycket flexibel och inspirerande mötesplats – idealisk för evenemang av många olika slag!

Projekt: World of Volvo
Plats: Göteborg, Sverige
Arkitekt: Henning Larsen
Generalentreprenör: BRA Bygg AB
Omfattning: 1 st Skyfold Classic™ 55
Ytbehandling: Skyfold Standard Duvaltex Resolve 1301-1205 Fortitude – Applicerad horisontellt längs panelens längd
Storlek: 21.64 m lång och 7.95 m hög

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer
Thumbnail
?>