Referens: 8190

Kommunikationsbyrån 8190 gillar att hitta nya vägar att kommunicera på och vet att varumärken behöver sin unika väg för att nå ut och synas. De skapar kommunikation som känns och syns!

När de i somras firade 10 års jubileum, passade de på att byta lokal. Målsättningen var att få ett kontor som de kan växa i, men också få ett kontor som ger arbetsro, inspiration och motivation.

Pierre Ljudén, som är en av 8190´s delägare säger att de är mer än nöjda med slutresultatet. Tack vare ett tätt samarbete med bl a Roommejts har de fått ett stilrent, luftigt och modernt kontor. Vi vill att alla som är på kontoret skall känna sig som hemma och att vi skall känna stolthet när vi bjuder in kunder och samarbetsparters. Det gör vi nu!

Pierre poängterar att dialogen med Roommejts gjorde utformningen enkel.
– Vi hade en tydlig och tät dialog, eftersom vi inte visste vad som var möjligt att göra med lokalen. Ni var mycket lyhörda och noggranna med att få fram vårt behov och önskemål. Leveransen har varit av högsta klass och våra glasväggar är det våra besökare alltid kommenterar.

– Pierre Ljudén, Design- och projektansvarig på 8190

Hyresgäst 8190
Plats Örebro
Produkter DEKO FG New Yorker
Fastighetsägare Ivarssons Fastigheter
Entreprenör Roommejts AB
Period April 2019
Få mer inspiration

Deko FG New Yorker

DEKO FG New Yorker ger med sina horisontella och vertikala profiler kontoret en industriell känsla och design.Glasen sammanfogas med transparent tejp och profilerna placeras i ett rutnät efter önskade mått. DEKO FG New Yorker glasvägg har ljudvärden upp till Rw 50 dB och kan även fås med brandglas. DEKO FG New Yorker finns med i SundaHus Miljödata och är bedömd hos Byggvarubedömningen med betyget Accepteras.

Starta ditt projekt nu

Mer case

8190

Kommunikationsbyrån 8190 gillar att hitta nya vägar att kommunicera på och vet att varumärken behöver sin unika väg för att nå ut och synas. De skapar kommunikation som känns och syns!

Läs mer