Vilken dörr vill du öppna?2019-10-01

Vi har ett brett utbud av dörrmiljöer. En dörr är inte bara en dörr utan en dörr påverkar rummets estetik och karaktär. Addera också till ljudkrav, brandkrav, tröskelmiljö, dörrstängare, mötesbokningssystem – ja listan kan göras lång!

Vi har ett unikt dörrprogram med aluminiumkarm, ett stabilt karmsystem i en stilren design. Du väljer utseende och funktion genom att välja dörrblad. Välj mellan massiva dörrblad i kulör eller fanérat utförande eller glasade dörrblad, för en inkluderande och öppen miljö.

Givetvis har vi även de klassiska Dörrpaketet med träkarmar och vår exklusivare Portal med dold karm och möjlighet med livad dörr på utsidan.

Alla våra dörrar kan placeras i DEKO´s väggsystem såväl som i andra väggtyper som betongväggar och vanliga gipsväggar.

Börja leta och inspireras här;
https://roommejts.se/kategori/doors/

Roommejts

Dörrar

Dörrmiljöer

DEKO's väggsystem

Äldre nyheter

Thumbnail

Stefan firar ett år på Roommejts: ”Jag stortrivs!”

Ett år har passerat sedan Stefan Hasselström gjorde sin första dag hos oss på Roommejts. Nu väntar en välförtjänt sommar och när Stefan ser tillbaka på sitt första år hos oss sammanfattar han det i två ord: helt fantastiskt!

Läs mer

World of Volvo – månadens projekt hos Skyfold®

World of Volvo i Göteborg är en öppen mötesplats för människor och idéer, och är ett upplevelsecenter med en unik skandinavisk arkitektur.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Äntligen kan vi berätta: Vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfold®

Stora nyheter! Vi kan nu stolt berätta att vi är Sveriges enda återförsäljare av Skyfolds unika produkter.

Läs mer

Från idé till verklighet: Roommejts Wood Slide är här!

En klassisk skjutdörr, men unik på marknaden. Nu introducerar vi vår nya produkt – dörrmiljön Roommejts Wood Slide. Hur har processen sett ut när vi utvecklat produkten?

Läs mer
Thumbnail
?>