Vilken dörr vill du öppna?2019-10-01

Vi har ett brett utbud av dörrmiljöer. En dörr är inte bara en dörr utan en dörr påverkar rummets estetik och karaktär. Addera också till ljudkrav, brandkrav, tröskelmiljö, dörrstängare, mötesbokningssystem – ja listan kan göras lång!

Vi har ett unikt dörrprogram med aluminiumkarm, ett stabilt karmsystem i en stilren design. Du väljer utseende och funktion genom att välja dörrblad. Välj mellan massiva dörrblad i kulör eller fanérat utförande eller glasade dörrblad, för en inkluderande och öppen miljö.

Givetvis har vi även de klassiska Dörrpaketet med träkarmar och vår exklusivare Portal med dold karm och möjlighet med livad dörr på utsidan.

Alla våra dörrar kan placeras i DEKO´s väggsystem såväl som i andra väggtyper som betongväggar och vanliga gipsväggar.

Börja leta och inspireras här;
https://roommejts.se/kategori/doors/

Roommejts

Dörrar

Dörrmiljöer

DEKO's väggsystem

Äldre nyheter

Thumbnail

Sprillans nytt kontor i GBG: ”En plats som representerar oss”

Efter att ha byggt upp en stark marknad i Göteborg var det dags att slå på stort, med ett sprillans nytt kontor. En lokal med mejtsanda i väggarna som representerar precis hur vi vill bygga i våra projekt. Välkommen in!

Läs mer

Vår glädjespridare Martin blir områdesansvarig i Göteborg: ”Jag brinner för det här!”

Martin Claesson är en sann mejt och glädjespridare. Hans ledord? Framåt och uppåt! Men också att stanna upp och fokusera på kvalitet där man är. Med den inställningen bakom sig blir Martin områdesansvarig i Göteborg.

Läs mer
Thumbnail
Thumbnail

Som handen i handsken när Joakim förstärker service- och säljteamet!

  Nyfikenhet och ett brinnande intresse för att lära sig nya saker motiverar Joakim Wallqkvist att alltid vara öppen för...

Läs mer

Här kommer det perfekta montaget levererat – av Andreas som stärker upp service- och säljteamet!

  Nya affärskontakter, försäljning, projektering och montage. Det blir Andreas vardag när han intar sin nya roll i service-och säljteamet...

Läs mer
Thumbnail
?>