Vilken dörr vill du öppna?2019-10-01

Vi har ett brett utbud av dörrmiljöer. En dörr är inte bara en dörr utan en dörr påverkar rummets estetik och karaktär. Addera också till ljudkrav, brandkrav, tröskelmiljö, dörrstängare, mötesbokningssystem – ja listan kan göras lång!

Vi har ett unikt dörrprogram med aluminiumkarm, ett stabilt karmsystem i en stilren design. Du väljer utseende och funktion genom att välja dörrblad. Välj mellan massiva dörrblad i kulör eller fanérat utförande eller glasade dörrblad, för en inkluderande och öppen miljö.

Givetvis har vi även de klassiska Dörrpaketet med träkarmar och vår exklusivare Portal med dold karm och möjlighet med livad dörr på utsidan.

Alla våra dörrar kan placeras i DEKO´s väggsystem såväl som i andra väggtyper som betongväggar och vanliga gipsväggar.

Börja leta och inspireras här;
https://roommejts.se/kategori/doors/

Roommejts

Dörrar

Dörrmiljöer

DEKO's väggsystem

Äldre nyheter

Nu finns referensobjekt

Nu finns möjligheten att upptäcka våra referensprojekt på hemsidan.

Läs mer

Glasväggen med industriell design

En av våra populäraste produkter är DEKO FG New Yorker, som adderar en industriell känsla till olika rumsmiljöer. Du behöver inte göra avkall på design oavsett om du har höga ljud- och/eller brandkrav. DEKO FG New Yorker har nämligen en ljudreduktion upp till Rw 53 dB och brandkrav upp till EW120/EI120!

Läs mer

När krav på ljud, design och miljö går hand i hand

I de flesta byggprojekt finns flera olika typer av krav som skall uppnås. Det kan handla om ljudkrav, miljökrav, energikrav,...

Läs mer

Ny ekonomiansvarig hos Roommejts

Roommejts har under det sista året haft en stor tillväxt, vilket resulterat i att företaget behövt tillsätta flera tjänster. En...

Läs mer