Referens: Aspelin Ramm Fastigheter

Aspelin Ramm fastigheter har initierat och utvecklat många spännande fastighetsprojekt. Ett av dom är Pedagogen Park i Göteborg.

Innan sommaren 2019 stod deras nya kontor klart, i just Pedagogen Park. Då företaget är under tillväxt var behovet av nya lokaler stort, men de vill även visa hur framtida kontor kommer att se ut vid nyetableringar i deras fastighetsbestånd.

Kriastian Höglind, Marknads- och Försäljningschef hos Aspelin Ramm berättar att valet föll på att utforma lokalen med cellkontor, då de såg ett behov av att kunna använda sina kontor för möten. “Valet föll även på att ha fler mötesrum än vad som funnits i tidigare lokaler. Mycket för att kunna ha rum med olika utformningar och innehåll beroende på vilken typ av möten vi har, berättar Kristian.

De har själva ansvarat för flyttprocessen med 2 dedikerade personer som har sett till att kollegors och avdelningars behov tillgodosetts, samt fört dialogen med alla leverantörer. En bra kontorsmiljö var viktig för oss och vi ville ha en öppen och luftig känsla med en ombonad värme. Detta har vi verkligen lyckats med, säger Kristian.

“När vi stod inför byggnationen av vårt nya kontor, ville vi arbeta med ett företag som är lösningsorienterade med ett kundfokus i centrum. Valet föll på Roommejts. Förutom att Roommejts just har varit lösningsorienterade har de dessutom levererat en bra kvalité till rätt pris. Vi är mycket nöjda!”

– Kristian Höglind, Marknads- och försäljningschef på Aspelin Ramm Fastigheter

Hyresgäst Aspelin Ramm Fastigheter
Plats Göteborg
Produkter DEKO FG glaspartier tillsammans med dörrmiljöerna DEKO DG samt DEKO TD
Byggherre Aspelin Ramm Fastigheter
Entreprenör Kungsbacka Byggnads AB
Period Mars 2019
Få mer inspiration

DEKO FG

Denna glasvägg kännetecknas av stilren design som ger maximalt ljusinsläpp (99,9%) och en inkluderande känsla. Glasväggen består av glasfält monterade i naturanodiserade aluminiumprofiler mot golv, tak och vägg samt ansluter mot tillhörande vald dörrlösning. Glasfälten sammanfogas diskret mot varandra med transparent tejp som både ger god stabilitet och ljudtätning. Det finns flera alternativ till klarglas. Exempel på detta är färgat eller printat glas.

Starta ditt projekt nu

Mer case

8190

Kommunikationsbyrån 8190 gillar att hitta nya vägar att kommunicera på och vet att varumärken behöver sin unika väg för att nå ut och synas. De skapar kommunikation som känns och syns!

Läs mer