Nu finns referensobjekt2019-11-19

Vi på Roommejts arbetar ständigt med att vara i framkant när det gäller webb och kommunikation, där vi kontinuerligt uppdaterar vår hemsida med olika saker. Det senaste vi har adderat till är Referensobjekt. Här kommer ni kunna ta del av arbeten vi utfört ihop med våra kunder, låt er inspireras!

Referens: Aspelin Ramm fastigheter
Referens: 8190’s kontor i Örebro

Starta ditt projekt med oss.

Referenser

Kunder

Aspelin Ramm

8190

Äldre nyheter

Wow, det där blev snyggt – nu kan du se våra referenser!

Strax över tre år och över 700 projekt. Lite bättre, varje dag, i varje uppdrag. Nu kan du se några av våra projekt sedan vi startade hösten 2017.

Läs mer

Roommejts teamar med dig – nu finns vi via Teams!

För oss är det fysiska mötet på kontoret det allra bästa, tycker vi. Då man kan dra fördelar av det personliga mötet samt få inspiration av den fysiska miljön. Men i rådande tider förenklar de digitala mötena vår vardag. Ingen restid, minskad miljöpåverkan, större effektivitet och noll risk att smittas av elaka baciller är bara några av fördelarna. För att dra nytta av fördelarna med digitala möten finns Roommejts nu tillgängliga för kontakt via Teams eller chatt.

Läs mer

En industriell känsla på ett av Sveriges snyggaste kontor 2020

När man kommer in i fastighetsbolaget Klöverns nya kontorslokaler upplever man en modern och flexibel arbetsplats med en industriell känsla....

Läs mer

Skräddarsydda brandglaspartier till hotell i Köpenhamn

Roommejts samarbetspartner och leverantör DEKO, skräddarsyr brandglaspartier till exklusivt hotell i Köpenhamn

Läs mer